En litt annerledes yogatime

I går bestemte jeg meg for å hive meg med en yogatime på treningssenteret hvor Fredrik trener, da han og Marie lå og sov. Jeg meldte meg derfor på og spaserte de få meterne bort, litt spent på hvordan dette skulle gå. Jeg fikk registrert meg, utlevert nøkkel og garderobeskap, og gikk deretter opp for å vente på at timen skulle starte. Instruktøren var ei ung søt jente, og jeg gikk bort til henne like før vi skulle i gang, slik at hun visste at det var en ikke-ungarsk person med i timen. 

Det var helt greit, sa hun, og hun skulle komme og forklare meg hvis det var noe jeg ikke skjønte. Ellers var det bare å gjøre det hun og de andre gjorde. Greit nok, og jeg gjorde meg klar for min første yogatime på ungarsk. Siden jeg snakket med instruktøren, var salen blitt helt full, slik at jeg måtte finne plass foran alle de andre. De hadde derfor gode muligheter for å følge med på hva nykommeren dreiv med... Vi startet med noen enkle øvelser som jeg skjønte bare ved å se på hva hun gjorde, men etterhvert ble det litt mer avansert. 

På grunn av plasseringen min i rommet, var det ikke alltid så lett å se hva instruktøren gjorde, slik at hun kom bort for å rette litt på en av positurene mine. Hun snakket lavt og rolig, slik at det bare var meg som hørte det, da hun sa at jeg måtte prøve å få håndflatene mine til å møtes bak ryggen. Jeg gjorde som hun sa og syntes jeg fikk det veldig bra til, og hun fortsatte derfor turen bakover i rommet. I det hun passerer ryggen min brøler hun ut så alle snur seg "OH MY GOOOOOD!!!"

Jeg er da hundre prosent sikker på at ryggraden min stikker ut av ryggen min, eller at armene har falt av kroppen, og blir både skremt og forstørret. At jeg er i livsfare er jeg hvertfall helt sikker på. De andre lurer også på hva i alle dager jeg driver med, og alles oppmerksomhet blir rettet fremover i salen.

Det som jeg trodde var en alvorlig og grusom feil var heldigvis noe mye mindre farlig. Jeg har lært å lage en ny type flette, og instruktøren syntes den var helt fantastisk flott, derav det ekstremt høylytte utbruddet. Bortsett fra det gikk timen ganske så fint, og jeg er klar for en pilatestime med Marie i ettermiddag. Blir spennende å se hva den timen kan tilby av overraskelser....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine Othilie Gran

Kristine Othilie Gran

30, Tønsberg

Blogger mest om min treningshverdag på godt og vondt! Følg meg gjerne på instagram: @kristineothilie Ellers kan jeg kontaktes på epost: kristine_norway@hotmail.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits