En trang flytur

I dag var jeg oppe veldig tidlig for å rekke flyet til Budapest med avgang 0740. Jeg beregnet ganske god tid, fordi når jeg kommer på flyplassen er det én ting jeg alltid gleder meg veldig til og som jeg bruker litt ekstra tid på, nemlig bytte av sete. Kall meg gjerne barnslig eller litt ensporet, men jeg liker ikke å bli tildelt et sete. Jeg vil velge et selv. Da føler jeg på en måte at jeg er ansvarlig for min egen skjebne, og at det er jeg som har valgt de jeg sitter med. De gangene jeg har blitt tildelt et sete og havnet med uheldige folk (hylende babyer osv.), har jeg vært så sinna på meg selv for at jeg ikke har bestemt selv, slik at jeg nå alltid velger sete selv. Litt spesielt, men ok!

Jeg kom hvertfall til Gardemoen i god tid, og scrollet flere ganger igjennom de ledige setene på flyet, før jeg gjorde mitt valg. Fornøyd og sykt spent gikk jeg gjennom taxfree-butikken og til gaten. Jeg håper alltid å havne ved siden av eksotiske og spennende folk, og i køen står jeg og filosoferer over hvem jeg kan risikere å havne ved siden av. 

Jeg kom ombord i flyet blant de siste, og flyet var derfor nesten fullt. Jeg gikk forbi seterad på seterad med spennende mennesker, og jeg gledet meg mer og mer til å se mine nye flyvenner. Jeg hadde valgt sete nesten bakerst i flyet, helt ytterst, slik at jeg kunne gå litt frem og tilbake om nakken ble vond. Når jeg endelig kom frem til setet mitt ble jeg møtt av to enorme Øst-Europeiske menn. De så ut som to digre bodybuildere, og de tok opp minst halvannet sete hver. 

Det ble en relativ trang flytur, og det var for eksempel ikke sjans å ha armlenet mot midtsetet nede. Jeg ble derfor sittende som det skjeve tårnet i Pisa, og nakken fikk kjørt seg godt på de litt over to timene vi satt der. Øst-Europeeren nærmest meg ble også presset over i mitt sete, slik at vi satt og beinflørtet gjennom hele flyturen, mer eller mindre ufrivillig. 

Sånn går det når man velger flysete selv, og jeg kommer kanskje til å beholde det setet flyselskapet gir meg neste gang. Kanskje jeg får mer boltringsplass da? Ikke noe gærent med mannfolka jeg havnet med, men jeg liker å ha hele setet for meg selv. 

PS: Telefonen min er på service hos Lefdal, og jeg har fått utdelt en skikkelig dritt-telefon så lenge. Derfor har det blitt lite "ekte" bilder de siste innleggene. Har kjøpt kamera her i Budapest i dag, så gleder meg til å prøve ut det de neste dagene. Jeg synes det er dødsgøy å tegne, og selv om det kanskje ikke er like gøy for dere som for meg, så koser jeg meg veldig med det! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine Othilie Gran

Kristine Othilie Gran

30, Tønsberg

Blogger mest om min treningshverdag på godt og vondt! Følg meg gjerne på instagram: @kristineothilie Ellers kan jeg kontaktes på epost: kristine_norway@hotmail.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits