10 km i Budapest, lever vi fremdeles?

Hei og hopp!

Da er påsken over for lengst, og vi er tilbake fra en strålende ferie i Budapest. Som vanlig, når vi drar dit, er det slik at 10-12 dager i forkant av vår ankomst, melder Fredrik om tropisk sommervarme og nye temperaturrekorder. Dette opphever selvsagt alltid dagen før, eller gjerne samme dag som vi drar ned, slik at vi møter en vegg med iskald vind og vinterkulde. Det samme skjedde, tradisjonen tro, også i år. Til tross for at det ble kaldere enn dagene før vi kom, var det fremdeles den varmeste turen vi har hatt dit så langt. Det var faktisk ganske så deilig, opptil flere ganger, og én dag gikk jeg til og med i shorts, -som den eneste personen i hele Budapest, slik at jeg følte meg på litt på utstilling og ganske dum, der jeg spradet rundt med mine kremhvite bein. Bortsett fra at vi bare fikk understellet til vogna på bagasjebåndet, og derfor måtte til innkjøp av ny barnevogn (noe som egentlig er litt kult), gikk turen på skinner!
 


Ivar nyter utsikten
 

På søndagen skulle jeg, mamma og Halvard løpe 10 km gateløp, som tilfeldigvis gikk av stabelen mens vi var der. Derfor knøt vi skoene og stilte til start, sammen med 6000 andre løpsglade mennesker fra hele verden. Jeg var litt nervøs i forkant, med den vonde opplevelsen fra Holmestrand friskt i minne, og var forberedt på et blodslit av et løp. På forkant hadde jeg et mål om å komme under 50 minutter, noe jeg egentlig tvilte på at jeg skulle klare. Jeg prøvde å starte pent, og heller løpe fortere mot slutten, om jeg hadde krefter til det, slik at opplevelsen ihvertfall skulle bli god. Kilometerne fløy unna, og jeg passerte 5 km på rundt 24:50, med strålende humør og ganske upåvirkede bein. Den siste 5 km gikk enda litt kjappere (24:05), og selv om jeg var veldig sliten i mål, ble det en skikkelig opptur! Kom i mål på 48:55! Alle menneskene rundt gjorde også dette til en knallfin opplevelse!
 


Passerer 5 km med godt mot!
 

Underveis lagde jeg meg et mål om å holde under 5 minutter per kilometer hele veien, og det klarte jeg!  Selv om tiden er over 8 minutter unna pers'en er jeg ganske fornøyd med å gjennomføre såpass bra! Det ble en 56. plass blant alle de 3000 damene, og det må vel være godkjent? Mamma og Halvard kom seg også i mål, og selv om Halvard hadde en tøff og litt tung opplevelse, er jeg sikker på at han snart er tilbake i gammel god løpsform! 
 


Tidenes sprekeste bestemor?
 

En flott ferietur for store og små, med mange gode opplevelser og stunder!
 


Oppladning til løpet #kaffe
 


Ivar ser på halvmaratonløperne på lørdagen, i sin nye vogn!


#påske #ferie #ungarn #budapest #mamma

Én kommentar

Laurie Deline

24.04.2017 kl.00:56

Så utrolig flott :D

Skriv en ny kommentar

Kristine Othilie Gran

Kristine Othilie Gran

29, Tønsberg

Blogger mest om min treningshverdag på godt og vondt! Følg meg gjerne på instagram: @kristineothilie Ellers kan jeg kontaktes på epost: kristine_norway@hotmail.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits